Stoelmassage

Stoelmassage heeft een preventieve werking op RSI,  nek-, schouder- en rugklachten en werkt vaak verlichtend bij hoofdpijn. Men wordt zich meer bewust van de (werk)houding. Het zorgt voor ontspanning en vermindert stress. Het verhoogt de werkmotivatie en geeft in korte tijd meer energie. Dit komt het werk ten goede.

Voor het bedrijf en de werknemers is dit een win-win situatie. En voor u als bedrijf is het financieel ook aantrekkelijk. Meer hierover kunt u lezen onder belastingvoordeel.

 

Wat is een stoelmassage?

Stoelmassage is een combinatie van klassieke, drukpunt- en sportmassage. In ca, 20 minuten worden schouders, hoofd, rug en armen gemasseerd. De massage wordt op een hiervoor speciaal ontwikkelde stoel gegeven, doorgaans door de kleding heen.

Voorafgaand aan elke massage vindt een korte intake met de werknemer plaats waarop de massage wordt afgestemd. Op deze manier wordt rekening gehouden met de individuele conditie en wensen van de werknemer.

De masseur komt met een ergonomische stoel naar de werkplek. Het enige waar u voor dient te zorgen is een ruimte van minimaal ca. 8 m2, waar ongestoord kan worden gemasseerd.